Produktionsledelse teater-, koncert og eventproduktion

Er du klar til at skifte fokus fra det tunge løft ved eventplanlægning til det, du virkelig brænder for?

Hvis koordinering af events, jagten på de perfekte samarbejdspartnere, forhandling af de skarpeste priser eller simpelthen tiden til dine kerneopgaver synes uoverskuelige, så er det tid til en revolutionerende forandring! Læn dig tilbage og nyd roen ved at overlade alt det tunge arbejde til en erfaren og pålidelig partner.

Som din event- og projektstyringshelt, specialiserer jeg mig i at bringe visioner til live for eventbureauer, virksomheder, reklamebureauer og koncertarrangører. Uanset om det er messer, produktlanceringer, kunde- eller personale events, er min mission at skabe uforglemmelige øjeblikke, hvor hvert detalje tæller.

Nyd fordelene ved min ekspertise, mens jeg sørger for alt fra A til Å – at holde styr på underleverandører, overvåge budgetter, og sørge for, at alt klapper.

Med mig som din back-up, er du garanteret ikke bare en event, men en oplevelse der løfter din virksomheds arrangementer til nye højder.

Gør klar til at imponere dine gæster og frigør din tid til det, du elsker. Lad os sammen skabe magiske øjeblikke, der bliver husket langt ind i fremtiden

Jeg hjælper også med: Lokaler – tilladelser – tidsplan – program – registrering – hotelforhold – transport og logistik – scenografi og dekoration – lyd- og lysdesign – AV-teknik – catering – coaching og briefing af talere og foredragsholdere – markedsføring – design og produktion af grafisk materiale – målfaste tegninger til sals- og bordplaner – design og produktion af messestande – powerpoints……