BEVÆGELSE

BOOK FOREDRAGET "BEVÆGELSE" MED SUSSE WOLD

FOREDRAG MED HUMOR OG INDLEVELSE OM LIVET OG DET AT VÆRE TIL –

MAN SKULLE ALDRIG VÆRE ANDET!

Da jeg skrev for 10 år siden skrev bogen Fremkaldt, havde jeg stor fornøjelse af, at komme rundt i landet og fortælle om min bog. Det har været godt at blive fremkaldt, men et fast billede er ikke levende.

I et univers som hele tiden bevæger sig, er der ikke noget som er statisk. Derfor er bevægelse og forandring så vigtig, for man bliver altid belønnet med ny viden og udvikling.

Nu har jeg skrevet en ny bog som jeg har kaldt Bevægelse. Den vil jeg glæde mig til at fortælle om. I titlen ligger både den indre mening af ordet, hvor jeg bliver følelsesmæssigt berørt af de ting jeg møder, og den fysiske mening hvor jeg bevæger mig ud i verden og oplever ting , som lærer mig noget om min egen mulighed for konstant forandring.

Bogen er en fortælling om, hvad jeg har lært af de mennesker jeg har mødt og de ting jeg har oplevet.

På teateret som i livet gælder det om at svare når ens stikord falder. Livet har givet mig mange fristende stikord og jeg har svaret på mange af dem. Det fortæller jeg om.

Alvorlige og svære ting blander sig med oplevelser med humor og latter. Om jeg er i en sweat lodge på Hawaii med en Shaman, eller om jeg er til et AA møde, om jeg optræder med H.C. Andersen for kronprinsen af Japan, eller om jeg ligge på hjerteafdelingen på Riget, om jeg sidder fast i et mudderhul i Kenya omgivet af løver – eller om jeg går på den røde løber i Cannes til filmfestival. Alle oplevelser har lært mig at se gaven i selv de mest umulige situationer.

I mit foredrag vil jeg fortælle om alle de farverige oplevelser jeg har haft i mit livstog.

 Jeg slutter min bog med at lave et interview med mig selv som jeg kalder ”Hokus pokus – mig selv i focus.”

 Her stiller jeg mig selv alle de spørgsmål som jeg ved mange gerne har villet spørge mig om, men har syntes var for indiskret.

Men da man ikke kan være indiskret overfor sig selv, har jeg lavet et interview , hvor jeg stiller mig selv indiskrete spørgsmål og selv og svarer på dem. Spørgsmål om alder, skønhed, kærlighed, ryger og død. Det kapitel vil jeg læse når jeg holder foredrag.

Efter foredraget kan man stille mig alle de indiskrete spørgsmål man har lyst til.

Bevægelse er:

Opdagelse

Opmuntring

Opblomstring

og

Oplevelse

Kom og oplev sammen med mig.

DEN BEDSTE MÅDE AT FORUDSIGE FREMTIDEN PÅ, ER AT GØRE NOGET VED DEN
SUSSE WOLD

Mange ældre mennesker skal ændre deres holdning til alder – alene det, at der er noget der hedder “alderdom” – det er som om man dømmes til alder. Men man er ikke en forbryder selv om man er gammel. Man er helt uskyldig!

Anmeldelser og omtale

 At blive gammel er som at blive beskyldt for en forbrydelse, man aldrig har begået. Jeg nægter mig skyldig.” Det siger Susse Wold i sin nye medrivende, livsforelskede bog ’Bevægelse’ … Susse er klar til livet efter de 80 og synger som sin mor: ’Det er sjovt at være til, man sku’ aldrig være andet’. ’Bevægelse’ giver lysten. 

– Ajourpress, Rud Kofoed 

 Skøn historie. Skøn fortælling. En klar anbefaling herfra! Og hvis du endnu ikke har læst ’Fremkaldt’ så kan jeg kun anbefale at læse den også! 

– henriettesblog.dk 

 Susse Wold har skrevet en smuk og ikke sjældent morsom bog om at vokse som menneske. 

– Berlingske 

 Der er humor og ærlighed i Susse Wolds erindringsbog.  

– Politiken