SUSSE WOLD PÅ TURNE I EFTERÅRET 2019

BOOK DET NYE FOREDRAG
"BEVÆGELSE" med Susse Wold.

Susse Wold på foredragsturné i efteråret 2019.

Efter sin store succes for 10 år siden med erindringsbogen Fremkaldt udkommer Susse Wold nu med en ny bog “Bevægelse“.

I den forbindelse drager Susse Wold på en landsdækkende turné i efteråret 2019, og du kan booke foredraget her.

Foredraget “Bevægelse handler om, hvor vigtigt der er at bringe sig ud i situationer, som flytter én. Den er historien om kærlighed, tab, og om, hvordan man bestemmer sig til at tage ti år til.

Susse Wold fortæller om de ting hun har foretaget sig, som har givet hende de helt store grænseoverskridende ydre og indre oplevelser. Med humor og indlevelse fortæller hun om sit brogede liv både på Hawaii, rundt om i verden og i Danmark. Vi er med hende på udfordrende selvudviklingskursus i regnskoven. På safari i Kenya, hvor hun sidder fast i mudder omgivet af løver. Alene i ørkenen med en mand, der har klap for øjet og pistol i bæltet. Til begravelse ude på Stillehavet, hvor delfiner og hajer medvirker.

Vi hører Susse fortælle om arbejdet med filmen Jagten, som ender med en bizar oplevelse i Cannes, da filmen næsten bliver væk i en regnstorm. Hun fortæller om at bringe sin internationale forestilling om H.C. Andersen ud til publikum i både Herning og Hokkaido. Vi oplever hende i Japan, hvor hun læser eventyr højt for landets kronprins og besøger et hemmeligt tempel i bjergene. Hun fortæller også om de svære ting, som da hun for få år siden troede, at hun havde en alvorlig hjertesygdom.

Med sin indlevende fortæller evne, bliver vi taget med på den indre rejse, som hun bliver tvunget ud på, da en nær ven drukner sig i Stillehavet. Med samme humor og lethed som i sin første bog deler hun sin livsfilosofi og sine tanker om det at blive gammel. Vi er også med, da hun en morgen på Hawaii får besked om, at en nordkoreansk atombombe er på vej for at udslette øerne.

Send en uforpligtende forespørgsel på sk@sorenkyed.dk eller ring på 70 23 20 90

Så får du hurtigt og nemt svar på spørgsmål om f.eks. pris og dato.