FOREDRAG MED SUSSE WOLD – “BEVÆGELSE”

Book det nye foredrag med Susse Wold her

Susse Wold, bevægelse
Bevægelse fra Politikens Forlag

Efter sin store succes for 10 år siden med erindringsbogen Fremkaldt udkommer Susse Wold nu med en ny bog og et nyt foredrag.

Foredraget er på en landsdækkende turné, og det er nu, du skal byde ind, hvis Susse Wold skal lægge vejen forbi dit kulturhus, bibliotek eller spillested

Det nye foredrag og den nye bog kalder hun for Bevægelse. Her fortæller Susse Wold om de ting, hun har foretaget sig, som har givet hende de helt store grænseoverskridende ydre og indre oplevelser. Med humor og indlevelse fortæller hun om sit brogede liv både på Hawaii, rundt om i verden og i Danmark.

Vi er med hende på udfordrende selvudviklingskursus i regnskoven. På safari i Kenya, hvor hun sidder fast i mudder omgivet af løver. Alene i ørkenen med en mand, der har klap for øjet og pistol i bæltet. Til begravelse ude på Stillehavet, hvor delfiner og hajer medvirker.

Vi følger hende i arbejdet med filmen Jagten, som ender med en bizar oplevelse i Cannes, da filmen næsten bliver væk i en regnstorm. Hun fortæller om at bringe sin internationale forestilling om H.C. Andersen ud til publikum i både Herning og Hokkaido. Vi oplever hende i Japan, hvor hun læser eventyr højt for landets kronprins og besøger et hemmeligt tempel i bjergene. Hun fortæller også om de svære ting, som da hun for få år siden troede, at hun havde en alvorlig hjertesygdom.

Læseren bliver taget med på den indre rejse, som hun bliver tvunget ud på, da en nær ven drukner sig i Stillehavet. Med samme humor og lethed som i sin første bog deler hun sin livsfilosofi og sine tanker om det at blive gammel. Vi er også med, da hun en morgen på Hawaii får besked om, at en nordkoreansk atombombe er på vej for at udslette øerne.

Til sidst stiller Susse Wold sig selv alle de nærgående spørgsmål, som hun forestiller sig, at mange har villet kende svarene på. Bevægelse handler om, hvor vigtigt der er at bringe sig ud i situationer, som flytter én. Den er historien om kærlighed, tab, og om, hvordan man bestemmer sig til at tage ti år til.

Og endelig fortæller hun om Hawaii, hvor hun i 1983 blev gift, og som i årene derefter blev hendes andet hjem.

Foredraget varer ca. 45 minutter, og så kan der stilles spørgsmål fra salen.

Anmeldelser og omtale

 At blive gammel er som at blive beskyldt for en forbrydelse, man aldrig har begået. Jeg nægter mig skyldig.” Det siger Susse Wold i sin nye medrivende, livsforelskede bog ’Bevægelse’ … Susse er klar til livet efter de 80 og synger som sin mor: ’Det er sjovt at være til, man sku’ aldrig være andet’. ’Bevægelse’ giver lysten. 

– Ajourpress, Rud Kofoed

 Skøn historie. Skøn fortælling. En klar anbefaling herfra! Og hvis du endnu ikke har læst ’Fremkaldt’ så kan jeg kun anbefale at læse den også! 

– henriettesblog.dk

 Susse Wold har skrevet en smuk og ikke sjældent morsom bog om at vokse som menneske. 

– Berlingske

 Der er humor og ærlighed i Susse Wolds erindringsbog.  

– Politiken


Interview med Susse Wold:
“Her er min opskrift på et godt seniorliv”


Susse Wold læser fra forordet


Susse Wold læser op fra bogens bagside


Susse Wold læser op fra kapitlet:
Hokus Pokus – Mig selv i foku