Referencer

Appleflower Festival

Søren Kyed Productions har samarbejdet med Claus Meyer og Kenneth Bager om Appleflower Festival på Lille Ø.

Musiknavne som The Nationals, Rasmus Walther, Nikolaj Koppel, Clemens, og ikke mindst den fantastiske mad fra Meyers køkken og Noma Kokke, har gjort festivalen til et stort tilløbsstykke.

Verdensbanken

Søren Kyed Productions var med til at projektere det store summit i 2011 for Verdensbanken. 50 ministre fra hele verden mødtes for at samle penge ind til den 3. verden.

Copenhagen Jazz Festival

Søren Kyed Productions har stået for produktionsledelse og afvikling på Copenhagen Jazz Festival  på Det Kongelige Teater Gamle Scene og Operaen. 

Navne som Ornette Coleman, Wayne Shorter, Angelique Kidjo, Cassandra Wilson, Chick Corea, Herbie Hancock, Palle Mikkelborg, Marcus Miller, Martha Wainwright, samt mange andre har nydt godt af professionel afvikling.

Legoland Billund & Windsor

Søren Kyed Productions har stået for afviklingen af Legolands store live-events med op til 30.000 tilskuere pr. show i både UK og DK.

Formålet har været at markedsføre Legolands Årskort og bruge de største internationale musiknavne som led i markedsføringen.

World Outgames

World Outgames er en international sports- kultur- og menneskerettighedsbegivenhed, der blev afholdt i København 2009. Søren Kyed Productions stod for afvikling af de Israeliske shows på scenen Tel Aviv.